Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, günahların da affolacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Rüyada yüzünü şiş görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rahatının yerinde olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiş yüz görmek yeni insanlarla tanışacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek sıhhat ve huzur bulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzü şiş görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü şişmiş görmek büyük bir işe kavuşacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments