Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü parlamak

Rüyada yüzü parlamak

Rüyada yüzü parlamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü parlamak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma yapılabilir, bir ilişki garanti altına alınabilir veya bağlantılarınızı genişletmenizi sağlayacak konulara entegre olabilirsiniz.

Rüyada yüzü parlamak durulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüzün parladığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yüzünün parladığını görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada saçın parladığını görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Rüyada yıldız parladığını görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi gücünün eksileceğine işaret eder.

Rüyada gözleri parlamak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada saçların parladığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, onlarla arasının açılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada dişlerin parladığını görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments