Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tırmalamak

Rüyada kendini tırmalamak

Rüyada kendini tırmalamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kendini tırmalamak gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada birini tırmalamak şansının ve bahtının döneceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini tırmaladığını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yüzü tırmalamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments