Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü sivilce görmek

Rüyada yüzünü sivilce görmek

Rüyada yüzünü sivilce görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilce gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü sivilceli olmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek helal rızka kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada yüzü sivilcelenmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yüzü sivilceli görmek helal kazanca sahip olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasında sivilceli yüz görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments