Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü sivilceli görmek

Rüyada yüzü sivilceli görmek

Rüyada yüzü sivilceli görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, refah içinde yaşayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü sivilceli gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek bilincin artacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, üzgün ve karamsar olacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada yüzü sivilceli görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek her açıdan farklılıklar olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments