Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü sivilceli olmak

Rüyada yüzü sivilceli olmak

Rüyada yüzü sivilceli olmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzü sivilceli olmak gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada yüzünde sivilceler görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak çok büyük başarılar elde edeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada sivilceli yüz görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine inanılır.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü sivilce görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments