Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, geçim derdi yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Rüyada aynada sivilce sıkmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sahip olduklarının eksileceğine inanılır.

Rüyada yüzü sivilcelenmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek bazı kayıplar olabileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments