Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman birini dövmek

Rüyada şişman birini dövmek

Rüyada şişman birini dövmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman birini dövmek gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Rüyada şişman birini dövmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada birini şişmanlamış görmek işlerinin başarılı olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işarettir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman birine sarılmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada şişman biriyle evlenmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah şişman kedi görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borçların sonlandırılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments