Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şişman adam görmek

Rüyada çok şişman adam görmek

Rüyada çok şişman adam görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rahata erileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çok şişman adam gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada çok şişman adam görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman bir adam görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada şişman adamla evlenmek tüm isteklerine kavuşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok şişman kadın görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bayan görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, mutluluğa ve neşeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments