Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü şişmiş görmek

Rüyada yüzü şişmiş görmek

Rüyada yüzü şişmiş görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, mutlu günler yaşanacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü şişmiş gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada yüzünde şişlik görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü şiş görmek dış ticarete atılacağına, layık olduklarına sahip olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada yüzü şiş birini görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, haneye bereket geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments