Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü okşamak

Rüyada yüzünü okşamak

Rüyada yüzünü okşamak kötü haberlerin alınacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü okşamak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına yorulur.

Rüyada yüzü okşamak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments