Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü okşamak

Rüyada ölünün yüzünü okşamak

Rüyada ölünün yüzünü okşamak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü okşamak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yüzünü okşamak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak kendini her konuda geliştireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments