Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşamak karlı işler alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada yüzü okşamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü okşamak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments