Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü okşamak

Rüyada yüzü okşamak

Rüyada yüzü okşamak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü okşamak gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya başarılarınızı gözden geçirerek yeni şeyler bulmak veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak donatacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kirli işlere bulaşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü okşamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü okşamak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments