Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü okşamak

Rüyada birinin yüzünü okşamak

Rüyada birinin yüzünü okşamak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sorunlarının artacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada yüzünü okşamak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek çok hayırlı günler görüleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü okşamak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments