Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak depresyona gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada yüzünü okşamak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü okşamak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments