Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü nurlu görmek

Rüyada yüzünü nurlu görmek

Rüyada yüzünü nurlu görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü nurlu gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek başarının adım adım yaklaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek mal ve varlık sahibi olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü olmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Rüyada nur yüzlü birini görmek geçim derdinin olmayacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek yeni bir hayata adım atılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde nur görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü nurlu görmek sorunların tamamen biteceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada nur yüzlü adam görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Necla

Rüyamda çok güzel yeşil bir elbise giymiştim ve yüzüm gülüyodu ve çok neşeli saf temiz bi yüzüm vardı