Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde nur görmek

Rüyada yüzünde nur görmek

Rüyada yüzünde nur görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde nur gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Rüyada nur yüzlü adam görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü birini görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, heveslerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek günahlara, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine inanılır.

Rüyada birini nur yüzlü görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments