Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü olmak

Rüyada nur yüzlü olmak

Rüyada nur yüzlü olmak ister istemez çok üzüleceğine, hayatının afiyette geçeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir organizasyona katılacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü olmak gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada birini nur yüzlü görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüz görmek iş yeri sahibi olacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek bereket ve huzur getireceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, malını ve canını riske edeceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Rüyada nur yüzlü olmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments