Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek maddi güç elde edeceğine, özgüveninin yerine geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek kötü düşmana, yanlış seçimler yapacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü adam görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet eder.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Rüyada nurlu adam görmek yönetici olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde nur görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments