Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü kadın görmek

Rüyada nur yüzlü kadın görmek

Rüyada nur yüzlü kadın görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, gözyaşı döküleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nurlu yüz görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü olmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek stresten uzaklaşacağına, yanlış işler yapacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kötü durumlara düşürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments