Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü adam görmek

Rüyada nur yüzlü adam görmek

Rüyada nur yüzlü adam görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü adam gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Rüyada nur yüzlü adam görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek çok kötü hissedileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada nurlu adam görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü olmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada nur yüzlü insan görmek daha güçlü bir hale geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments