Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü birini görmek

Rüyada nur yüzlü birini görmek

Rüyada nur yüzlü birini görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü birini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına inanılır.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü insan görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek kimse ile tartışmayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada yüzünü nurlu görmek büyük bir ikilemde kalacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments