Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü makyajlı görmek

Rüyada yüzünü makyajlı görmek

Rüyada yüzünü makyajlı görmek kazancının günden güne azalacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü makyajlı gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada makyajsız yüz görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzü makyajlı görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, para sahibi olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işarettir.

Rüyada yüze makyaj yapmak çok güzel günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ona emek vereceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, başka işler deneyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet eder.

Rüyada makyajlı yüz görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments