Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde makyaj görmek

Rüyada yüzünde makyaj görmek

Rüyada yüzünde makyaj görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ona kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, doğru yolu bulacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, iş için gurbete gidileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde makyaj gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada makyajlı yüz görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada makyajsız yüz görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze makyaj yapmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Rüyada yüzünde makyaj görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments