Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü makyajlı görmek

Rüyada yüzü makyajlı görmek

Rüyada yüzü makyajlı görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü makyajlı gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalettir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada yüze makyaj yapmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine inanılır.

Rüyada makyajsız yüz görmek çok rahat edeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makyajlı yüz görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments