Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyajlı yüz görmek

Rüyada makyajlı yüz görmek

Rüyada makyajlı yüz görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada makyajlı yüz gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işarettir.

Rüyada makyajlı yüz görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek malının da eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet eder.

Rüyada yüze makyaj yapmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada makyajsız yüz görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, asık yüzlerin güleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments