Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyajlı bir yüz görmek

Rüyada makyajlı bir yüz görmek

Rüyada makyajlı bir yüz görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Rüyada makyajlı bir yüz gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Rüyada yüzü makyajlı görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada makyajsız yüz görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde makyaj görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüze makyaj yapmak kazancının artacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada makyajlı yüz görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek can sıkıcı haberler almaya, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments