Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyajsız yüz görmek

Rüyada makyajsız yüz görmek

Rüyada makyajsız yüz görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hem işinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada makyajsız yüz gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada makyajlı yüz görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada makyajsız yüz görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü makyajlı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada makyajlı bir yüz görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, ulvi kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü makyajlı görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze makyaj yapmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments