Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü lekeli görmek

Rüyada yüzünü lekeli görmek

Rüyada yüzünü lekeli görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çok zor duruma düşüleceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü lekeli gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, memur ise terfi edeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü lekeli görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kara leke görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, daha fazla yakınlaşacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments