Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde beyaz leke görmek

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, dünya mallarının çoğalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına yorulur.

Rüyada yüzünde beyaz leke gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, elde edilen nasibin artacağına, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde leke görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, bazı adımlar atacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments