Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kara leke görmek

Rüyada yüzünde kara leke görmek

Rüyada yüzünde kara leke görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yarasını saracağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kara leke gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzünde kara leke görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara leke görmek şansızlığın kırılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalettir.

Rüyada alnında kara leke görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, tövbelerin kabul olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, saygınlık kazanacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sevdiğine kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments