Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, güzelliklerle dolacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kırmızı leke gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kara leke görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, maddi çıkmazların biteceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde leke görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde lekeler görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments