Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, içinin de rahat edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek kişinin kazancının artacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi leke görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, nimetin ve kazancın artacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işarettir.

Rüyada lekeli yüz görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments