Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek patron olunacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde leke görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, işlerinden de geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde leke görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüzü lekeli görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lekeli yüz görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüz lekesi görmek işlerini toparlayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments