Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kararmış görmek

Rüyada yüzünü kararmış görmek

Rüyada yüzünü kararmış görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, bir organizasyona katılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kararmış gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada yüzü kararmış görmek başına türlü işler geleceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kararmış yüz görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü kararmış görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada hava kararması görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi kararmış görmek aile saadetinin artacağına, duygularının karşılık göreceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada insanı kararmış görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkeme kararı görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments