Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı kararmış görmek

Rüyada insanı kararmış görmek

Rüyada insanı kararmış görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanı kararmış gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kararmış insan görmek güzel günlere kavuşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada insanı kararmış görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kararmış görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev almaya karar vermek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Rüyada hava kararması görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada kararmış altın görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu kararmış görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments