Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kararmış görmek

Rüyada yüzü kararmış görmek

Rüyada yüzü kararmış görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, işinin yoluna gireceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü kararmış gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada kararmış yüz görmek kazancın yetmez olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzü kararmış görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü kararmış görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kararmış muz görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, durgun giden işlerin açılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kararmış gümüş görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada nişan kararı almak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kararmış kolye görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments