Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi kararmış görmek

Rüyada denizi kararmış görmek

Rüyada denizi kararmış görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, Tövbe Edeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, her zaman neşeli olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi kararmış gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada denizi kararmış görmek insanların yolunu aydınlatacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmaya karar vermek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine tabir olunur.

Rüyada ayrılma kararı almak düzeninin sarsılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kararmış muz görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, işlerinde verimin artacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işarettir.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kararmış görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü kararmış görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments