Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü kararmış gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada kararmış yüz görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada yüzü kararmış görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada yüzünü kararmış görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek bir ömür olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine inanılır.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek güzelliklerle dolacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini kararmış görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments