Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kararmış yüz görmek

Rüyada kararmış yüz görmek

Rüyada kararmış yüz görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kararmış yüz gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada birinin yüzünü kararmış görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kararmış görmek kapanan kapıların açılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayatının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü kararmış görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada kararmış yüz görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sevilen bir dostun geleceğine işaret eder.

Rüyada boşanma kararı görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada araba almaya karar vermek mevki kaybına uğrayacağına, ferahlığa çıkılacağına, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada taşınmaya karar vermek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, rızkından ve gelirinden olacağına yorulur.

Rüyada hava kararması görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments