Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hava kararması görmek

Rüyada hava kararması görmek

Rüyada hava kararması görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hava kararması gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada hava kararması görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kararmış hava görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan kararı almak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizi kararmış görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmaya karar vermek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kararsız kaldığını görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada elinin kararmasını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments