Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkeme kararı görmek

Rüyada mahkeme kararı görmek

Rüyada mahkeme kararı görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mahkeme kararı gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada mahkeme kararı görmek sorunlarının günden güne azalacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada insanı kararmış görmek cesaretini yeninden toplayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek aldırmaya karar vermek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kararmış altın görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kararmış görmek itibarın sarsılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada boşanmaya karar vermek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle evlenme kararı almak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin kararmasını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, bir sınavdan geçileceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments