Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kapatmak

Rüyada yüzünü kapatmak

Rüyada yüzünü kapatmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, rakiplerin üzüleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü kapatmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada yüzünü kapatmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye yüz sürmek kendi bildiğini okuyacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kabeye yüz görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments