Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye yüz görmek

Rüyada kabeye yüz görmek

Rüyada kabeye yüz görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada kabeye yüz gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada kabeye yüz sürmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak yükseleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulur.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak ona şifa olmayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü kapatmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Rüyada kabeye yüz görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments