Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevgisinin artacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ve ağlamak adının ve şanının yürüyeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kabenin içinde ağlamak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, esenlik içinde olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kabede ağlamak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye gitmek için ağlamak büyük ve önemli bir kimse olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kabe için ağlamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments