Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu yüzüne kapatmak

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada telefon kabı almak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon kapatmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon kabı görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kavgaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kapatmak rakiplerine yenileceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonu kapatmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kapatmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada kabeye yüz görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments