Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle yüzünü kapatmak

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, hasta ve üzgün olacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı eliyle öldürmek bunun için sabırsızlanacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı eliyle tutmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eliyle balık tutmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine eliyle yemek yedirmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada fareyi eliyle tutmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eliyle yılan öldürmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments