Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak bir fitne çıkarmaya, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şansının döneceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada arabanın kapısını kapatmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kapatamamak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, düşünmeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada kapıyı kapatmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıları kapatmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kararlarına saygı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kabe kapısında dua etmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments