Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak çok rahat bir nefes alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kapı kapatmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada evin kapısını kapatmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe kapısını görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada oda kapısını kapatmak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kapı kapatmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada kabe kapısı görmek beklediklerini duyacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments